Šišanje pasa

šišamo pse po standardima rasa, po želji vlasnika, za izložbe. Mi smo tu da vas posavetujemo i ispunimo svaku Vašu zamisao.
Trimovanje pasa – kod oštrodlakih pasa trimovanje je sastavni deo tretmana kojim se odstranjuje (trimuje) mrtva dlaka i omogućava njena regeneracija.
U okviru naše ponude i u dogovoru sa vama vršimo prevoz ljubimaca do našeg salona i nazad..

More

Kupanje i feniranje pasa

uklanja nakupljenu prljavštinu, delimično olakšava uklanjanje mrtvih ćelije kože i dlake, eliminiše neprijatan miris kod pasa sa masnom dlakom i poboljšava zdravlje kože i sam izgled dlake Vašeg ljubimca. Feniranje omogućava mnogo lakše održavanje pasa u kućnim uslovima nakon kupanja. U kupanje i feniranje spada:
Šamponiranje 1: dubinsko pranje dlake klinerom – u cilju odstranjivanja nečistoća iz dlake,
Šamponiranje 2: šamponima specijalno pravljenim za ovu namenu sa visokim sadržajem kolagena, pantenola, jojoba ulja, retinola, tokoferola, vitamina c i esencijalnih masnih kiselina,
Kondicioniranje i/ili pakovanje dlake: tretman dlake regeneratorima specijalno formulisanim za ovu namenu,
Feniranje dlake..

More

Ostale usluge

Furminiranje (Tretman protiv linjanja) – proces kroz koji Vaš pas prolazi najmanje dva puta godišnje je linjanje. Furminiranjem oslubađamo Vašeg ljubimca linjanja na određeni period vađenjem poddlake.
Čišćenje ušiju pasa je veoma važno da se redovno obavlja jer u protivnom može doći do raznih bakterijskih i gljivičnih oboljenja. Iz tog razloga čišćenje ušiju je obavezan deo svakog tretmana u našem salonu jer zdravlje vašeg psa je na prvom mestu.
Sečenje noktiju pasa je od suštinske važnosti za održavanje dobrog zdravlja. Ako psećim noktima dozvolimo da rastu, oni će se kriviti i urastati u meko tkivo što će šetnje i hodanje vašem ljubimcu učiniti bolnim.

Neskraćeni nokti kod psa mogu dovesti i do infekcija i jakih bolova kod Vašeg ljubimca. Ukoliko želite da se secenje noktiju kod vaseg psa radi ispravno neophodno ih je seci redovno u odredjenim vremenskim intervalima.

More